2011. december 24., szombat

Avon arcápoló csomag - Jelenlegi ára: 1 Ft


! ! ! ! SZEKRÉNYŰRÍTÉS ! ! ! !
A csomag tartalma: Avon Liív Botanicals szérum (30 ml - egyszer használtam) és Anew fénykárosodás tüneteit enyhítő krém SPF15 (30 ml - kb. félig van)
Avon Liív Botanicals szérum
Plant Essence technológia ™ felhasználásával készült
Testreszabott, egyedi revitalizáló keveréke több aktív növényi kivonatnak, tartalmaz a lenmag olajat, zöld teát, Portulaca-t, édesköményt és a fekete krepp mirtuszt.
Ezen növények kivonatai, erőteljes és gazdag hatóanyagokkal támogatják a bőrünk fiatalságának megőrzését és újjáépítését. Klinikailag és bőrgyógyászatilag tesztelt, tartósítószer-mentes.
Anew fénykárosodás tüneteit enyhítő krém SPF15
Az Anew forradalmian új Photo-Cell technológiával és a nyugati gyógynövények fúziójával ellátott fénykárosodás tüneteit enyhítő krémje klinikai vizsgálatok által bizonyítottan csökkenti a nap által okozott károsodásokat és elszíneződéseket.
A Photo-Cell technológia csökkenti a fokozott pigmentációért felelős enzimek tevékenységét azáltal, hogy három célzott hatást fejt ki a fénykárosodás tünetei ellen:
csökkenti a túlzott melanintermelést, ezáltal segít, hogy a nemkívánatos sötét bőrfoltok és elszíneződések halványabbak legyenek,
újratextualizálja a bőrt, így felgyorsítja a sejmegújulást és egyenletesebbé teszi a bőr tónusát,
óvja a bőrt a napsugárzástól, ezáltal segít meggátolni a jövőbeni elszíneződéseket.
4 hét használat után az Anew Alternative fénykárosodás tüneteit enyhítő krém bizonyítottan, akár 100%-kal enyhíti a károsodásokat és elszíneződéseket.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-12-28 16:14
. Avon arcápoló csomag - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése