2011. július 29., péntek

Agárdi Péter: Fejtő Ferenc testamentuma - Jelenlegi ára: 1 475 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Fejtő Ferenc testamentumaA könyv listaára: 1800 Ft. Leírás:
Egy évvel ezelőtt, 2008. júniusában halt meg Fejtő Ferenc történész, kritikus, a magyar és a francia szellemi élet korszakos személyisége. Idén pedig már az élete utolsó napjaiig aktív szellemi életet élő alkotó születésének centenáriumi évfordulójára emlékezhetünk. A több mint hét évtizedig tartó és immár lezárt pályafutás feldolgozásához kíván újabb lendületet adni Agárdi Péter e karcsú kötetével. A kötetben Fejtő első monográfusának négy - korábban már részben megjelent - tanulmányának átdolgozott változata olvasható. A sort az eredetileg a Kritikában megjelent nekrológ nyitja, mely az egész életutat tekinti át, majd Fejtő indulását és korai életútját elemzi két tanulmány. Az első a Nyugatban és a Szocializmus folyóiratban egyszerre publikáló Fejtő világképét, a második pedig József Attilával való barátságát dolgozza fel. A záró írással (A csakazértis baloldali) egyetemben a kötet egyik fő üzenete, hogy Fejtő egész életében hű maradt baloldali, humanista, a felvilágosodás nyugatos hagyományait követő értékrendhez, és ennek hű képviselője tudott lenni a 21. században is. A jegyzetekkel kiegészített tanulmánykötet az Ünnepi Könyvhét alkalmából jelent meg. ISBN: 978-963-09-6001-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 475 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 02:58
. Agárdi Péter: Fejtő Ferenc testamentuma - Jelenlegi ára: 1 475 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése